Pyetjet e bëra më shpesh

Mosha e nenes ne procesin IVF eshte shume I rendesishem. Ne kete rast personat me moshe mbi 35 vjec sasia dhe cilesia e vezeve ulet. Per kete trajtim eshte e rendesishme te kene nje kontroll gjinekologjik tek mjeku si dhe te behen testet e nevojshme.

Sasia e embrioneve te transferuar eshte shume e rendesishme per te ritur me shume shanset e suksesit, por gjithashtu I rendesishem eshte edhe cilesia e embrioneve si edhe pergatitja perpara transferimit te embrionit.

Rreziku I abortimit gjate ketij trajtimi eshte po I njejte me nje shtatezani natyrale.

Ne rast se pacjenti ka pranuar te ngrije pjesen e mbetur te embrioneve, mund te kryhet nje process tjeter IVF me embrionet e ngrire.

Per nje trajtim te sukseshem IVF eshte mire qe nena e re te kete nje peshe te pershtateshme trupore.

Pasi kryhet transferimi I embrionit nuk sygjerohet te ngrihen pesha te renda apo te kryhen lloje te ndryshme sporti deri sa shatetzania te jete e sigurt dhe pacjenti te kete mare konfirmimin e mjekut per lloje te caktuar sporti.

Cyprus IVF

Cyprus IVF Female Doctor

What are the Cyprus treatment applications?

Cyprus IVF Age Limit

Getting IVF in Cyprus

Cyprus IVF Transaction Prices ~ 2020

Cyprus IVF Center

Comments from Cyprus IVF Patients

Cyprus IVF Specialists - Op.Dr. Verda Tuncbilek

In order to have an idea about Cyprus IVF method first of all, infertility You can get the necessary information about the treatment in our hospital. Medicines, needles, etc. you will use. You will be informed about the whole issue.

Our Cyprus IVF Center Hospital (Girne IVF ~ IVF) with its international academic experience in the fields of in vitro fertilization, fertility, gynecology and especially obstetrics continues to serve.

Why are we the best IVF center in Cyprus? Why do Cyprus IVF center patients choose us for treatment? You can find all the answers to these questions in the related articles on our website.

Why Our IVF Center? And why are there such reasonable price procedures from other hospitals?

X
Any Questions? Let us answers.
Hello, how can i help you?
Whatsapp