Akomodimi & Transporti

MOS MOS U SHKAK, NE KEMI PLANIFIKUR GJITHÇKA!

Transferta në aeroport

havalimani transfer

Ne ofrojmë marrjen nga aeroporti dhe transfertat e nevojshme të ndërmjetme me automjetet tona VIP..

Rezervim hoteli

otel rezervasyon

We accommodate our patients coming to Cyprus in our best 5-star hotels for their comfort.

Plani i fluturimit

ucak rezervasyon

Plani juaj i fluturimit rregullohet nga koordinatori ynë i pacientit në ditët dhe orët që ju përshtaten.

Foto Galeria e Qipros së Veriut

 

Whatsapp