Klinika e Qipros IVFZemra të vogla, ♡ mbrekulli të mëdha

kibris tup bebek ekibimiz

Kyrenia IVF Center është një spital i gjerë Gjinekologjik, Obstetrik dhe IVF i ndodhur në Republikën Turke të Qipros Veriore.

Kyrenia IVF ka një laborator të pajisur plotësisht me teknologjinë më të fundit, një sallë operacioni, dhoma procedurash, dhoma pacientësh dhe dhoma en suite .

Nivelet tona të suksesit, konfidencialitetit, aftësia dhe besimi nga numri i çifteve të trajtuar, janë referencat tona për t'u treguar si shembuj.

Pse duhet të zgjidhni Qendrën IVF të Kyrenia:

Kur vjen koha per te zgjedhur nje trajtim jashte vendit, procesi nuk eshte I thjeshte, pacjentit I duhet kohe te zgjedhi kliniken e duhur, ketu jane disa fakte pse duhet te zgjidhni Kyrenia IVF Clinic:

 • Nuk ka liste pritjeje
 • Sukses I larte
 • Trajtim me cmime te arsyeshme
 • Staf I disponueshem 24/7 ne rastet e emergjences
 • Ne Kyrenia IVF Klinik do te gjeni nje staf qe punon I gjithi si familje
 • Qellimi yne kryesor eshte qe te jemi sa me shume real dhe t’ju ofrojme nje trajtim sa me te mire pacjenteve
 • Perpara se te vini ne kliniken tone, do te keni te gjithe informacjonet rreth trajtimit dhe pagesave qe do te kryhen ne kliniken tone, ne menyre qe sdo te kete vend per keqekuptime
 • Doktoret tane do t’ju vijne ne ndihme per te gjitha informacjonet qe do te keni nevoje perpara dhe pas trajtimit

+90 548 873 08 73

MJEKU YNË IVF

dr verda tunçbilek

Op.Dr. Verda TUNÇBİLEK

Ka lindur më 17 qershor 1975 në Nikosia. Eshte diplomuar në Kolegjin Turk Maarif Güzelyurt . Pas përfundimit të shkollimit në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Bursa Uludağ, ka marre specializimin në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit në İzmir Atatürk, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë.

Pasi përfundoi specializimin e saj për IVF në Spitalin Gjinekologjik dhe Obstetrikë Zeynep Kamil, Krahas ekspertizës në IVF, ka kryer edhe ekspertizën e saj në ndërhyrje të ndryshme kirurgjikale. Gjithashtu ka punuar në Private Marmaris Caria Hospital në Turqi midis viteve 2005-2008. Eshte kthyer në Qipro në vitin 2008 dhe filloi të punojë aktivisht në fushën e fekondimit in vitro.

Pasi punoi në qendra të ndryshme IVF në Qipro, ajo vendosi të hapë qendrën e saj IVF dhe gjinekologjike. Ka marrë pjesë në kongrese të ndryshme brenda dhe jashtë vendit dhe ka kryer studime mbi shtatzëninë gestacionale.

Mosha e nenes ne procesin IVF eshte shume I rendesishem. Ne kete rast personat me moshe mbi 35 vjec sasia dhe cilesia e vezeve ulet. Per kete trajtim eshte e rendesishme te kene nje kontroll gjinekologjik tek mjeku si dhe te behen testet e nevojshme.

Sasia e embrioneve te transferuar eshte shume e rendesishme per te ritur me shume shanset e suksesit, por gjithashtu I rendesishem eshte edhe cilesia e embrioneve si edhe pergatitja perpara transferimit te embrionit.

Rreziku I abortimit gjate ketij trajtimi eshte po I njejte me nje shtatezani natyrale.

Ne rast se pacjenti ka pranuar te ngrije pjesen e mbetur te embrioneve, mund te kryhet nje process tjeter IVF me embrionet e ngrire.

Per nje trajtim te sukseshem IVF eshte mire qe nena e re te kete nje peshe te pershtateshme trupore.

Pasi kryhet transferimi I embrionit nuk sygjerohet te ngrihen pesha te renda apo te kryhen lloje te ndryshme sporti deri sa shatetzania te jete e sigurt dhe pacjenti te kete mare konfirmimin e mjekut per lloje te caktuar sporti.

ivf bebek

Përvojë (vjet)

14 +

Shtatzënia e shëndetshme

2700 +

Shkalla e suksesit

85 %

Kënaqësia e pacientit

99 %

Numri i punonjesve

21

Metoda e trajtimit me IVF

12

Çmimi më i arsyeshëm

70 %

Hotele të kontraktuara

7

Procesi i trajtimit IVF5 hapat e procesit IVF

 • Këshillim, Komunikim, Transport dhe Akomodim

  Këshillim, Komunikim, Transport dhe Akomodim

  Të Lexohet gjithçka me kujdes dhe të gjitha pyetjet qe mund te kete pacjenti duhet t’ja dergoje koordinatorit te tij.Ju lutemi, mos hezitoni të bëni sa më shume pyetje dhe te kerkoni nje telefonate me kordinatorin apo mjekun tuaj.Ne besojmë se marrëdhënia mes doktorit & pacientit është shumë e rëndësishme, pasi ai do të kryejë trajtimin tuaj.

 • Stimulimi i vezoreve dhe monitorimi i zhvillimit të vezëve

  Stimulimi i vezoreve dhe monitorimi i zhvillimit të vezëve

  Plotësoni formularin e aplikativit që ju dërgohet nga koordinatori juaj ose mund të planifikoni një telefonatë me koordinatorin tuaj dhe ajo do t'ju bëjë disa pyetje.

 • Mbledhja e vezëve

  Mbledhja e vezëve

  Planifiko një datë skanimi pelvik me Gjinekologun tuaj. Gjithashtu, duhet të bëni te gjitha testet mjekësore të kërkuara.

 • Operacionet Laboratorike

  Operacionet Laboratorike

  Dërgojini formularin e aplikimit dhe rezultatet e analizave mjekësore koordinatorit tuaj.

 • Transferimi i embrionit

  Transferimi i embrionit

  Pasi ti keni dërguar rezultatet tuaja, brenda 24 orëve, koordinatori juaj do t'ju dërgojë një letër vlerësimi nga doktori. Kjo letër vlerësimi, do të ketë gjithçka të përfshirë, në lidhje me situatën tuaj, normat e suksesit, trajtimin më të mire te mundshem për ju, dhe këshillat. Pasi të jenë organizuar të gjitha, do t’ju dergohet protokolli i Trajtimit mjekësor dhe receta për të filluar trajtimin .

Foto GaleriSpitali Qipro IVF

DëshmiTregime suksesi

Дорогая Ровена!
"Dear Rovena! Giving happiness to those in need is priceless. Bowing to you. May God grant you long life and endless love!."
avatar022

CH.Z. / Uzbekistan

DëshmiTregime suksesi

Thank you very much..
"We are very pleased with you as coordinator. You were always with us, Mrs. Rovena, thank you very much. Today the children came out of the hospital. Thank you very much for everything you've done for us. God protect you and your family.."
avatar022

B.T / Kosovo

DëshmiTregime suksesi

Dear Kyrenia Ivf..
"Just I want to pass my comments, on Kyrenia ivf clinic.I have failed 4 times in the other clinics in Europe, but then I found this clinic which is Kyrenia Ivf on online,in february 2020. Miss Rovena Bello, who is working in this clinic . Rovena encouraged me all the way from the beginning to the end and encourged me ,to not give up. And I really appreciate her. Time to time she advised me what I need to do ,before the treatment . She never asked me to come to their clinic but she advised me for free ,all the way. she gave me lots of positive advice and she encourage me a lot.Rovena advised me to check my everything so I followed her and I checked everything and after that I decided to go to their clinic in north Cyprus. I went to the clinic in October and happily I can inform you, that now I'm pregnant. In the clinic all the staff was very very professional ,and they knew what they were doing and Dr VERDA was a professional doctor and she knew what she has to do that I can be successful and also the embryologist ,tried his best to create good quality embryos. So finally now I'm 7 weeks pregnant. I want to say a big thank you 💕💕🙏To Rovena and Dr Verda and all the staff which they were working there ,I'm very happy. God bless them."
avatar022

Y.S / Hungary

KontaktMos hezitoni të na kontaktoni

Forma e Kontaktit

contact

QENDRA IVF KIRENI
Fevzi Çakmak Sok. Kurtuluş Cad.
Kyrenia / Qiproja e Veriut
Telefoni:  +90 548 873 08 73 (Whatsapp)
Email: [email protected]

Shfaq në hartë
Working Time

Hënë-Premte: 09:00 - 18:00
e shtunë: 09:00 - 14:00
të dielën: I mbyllur (i hapur për të gjitha rastet urgjente)
Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni 24/07

Whatsapp