Procesi Tandem

genetik tani

Kyrenia IVF ofron disa nga shërbimet më të sofistikuara të teknologjisë riprodhuese dhe vazhdon të jetë një qendër referuese për trajtimet e përparuara gjenetike.

Duke fituar popullaritet të madh brenda disa viteve të fundit, Cikli Tandem u lejon grave me një rezervë të ulët ovariane të kenë një shans më të mirë për shtatezani duke përdorur vezët e saj, ndërsa në të njëjtën kohë të kenë mundesine te kene embrione te krijuar nëpërmjet përdorimit të një dhuruesi vezësh.

Cikli Tandem është gjithashtu një opsion i madh për gratë e medhaja ne moshe dhe për gratë me nivele të larta Të FSH (Stimuluese Të Hormoneve).

Avantazhet  Me Ciklin Tandem

Në fillim të procesit mund të vendosësh per kombinimin e vezëve te pacjentit dhe vezëve me dhurues qe mund të përdoresh.

Nëse gjate fertilizimit vezët e tua nuk fertilizohen mirë atëherë ti ke vezët e dhurueses qe jane fertilizuar, kështu që nuk ke pse të kalosh një tjetër cikël IVF.

Kjo gjithashtu u jep mundësinë të provoni së pari me vetëm vezët tuaja, mund te ngrini vezët e dhurueses  për një cikël të ardhshëm pa u përballur me koston e 2 cikleve të veçanta.

Kush mund të përfitojë nga Trajtimi i dhurimit Të Vezëve:

  • Femrat pa ovocite
  • Femrat me ovale që nuk prodhojnë vezë (situata të tilla si menopauza e parakohshme).
  • Femrat që rekomandohen të përfitojnë nga donacioni i vezëve për shkak të problemeve gjenetike.
  • Femrat me vezë të dëmtuara për shkak të radioterapisë, kimioterapisë për shkak të arsyeve si kanceri.

Cyprus IVF

Cyprus IVF Female Doctor

What are the Cyprus treatment applications?

Cyprus IVF Age Limit

Getting IVF in Cyprus

Cyprus IVF Transaction Prices ~ 2020

Cyprus IVF Center

Comments from Cyprus IVF Patients

Cyprus IVF Specialists - Op.Dr. Verda Tuncbilek

In order to have an idea about Cyprus IVF method first of all, infertility You can get the necessary information about the treatment in our hospital. Medicines, needles, etc. you will use. You will be informed about the whole issue.

Our Cyprus IVF Center Hospital (Girne IVF ~ IVF) with its international academic experience in the fields of in vitro fertilization, fertility, gynecology and especially obstetrics continues to serve.

Why are we the best IVF center in Cyprus? Why do Cyprus IVF center patients choose us for treatment? You can find all the answers to these questions in the related articles on our website.

Why Our IVF Center? And why are there such reasonable price procedures from other hospitals?

X
Any Questions? Let us answers.
Hello, how can i help you?
Whatsapp